Interieur-advies pakket

Voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Zoek je advies over de indeling van je woning, werkplek, een kleuradvies, wil je je woning of bedrijfsruimte laten afstylen of zoek je een verlichtingsplan?

”Het volgen van snelle trends heb ik niet zo veel mee, ik hou van een tijdloos interieur ontwerpen wat jou/jullie thuis is!  waar je lang mee kan doen, en die qua kwaliteit en budget kloppend is”

Ik geef interieuradvies aan huis en hoor al je interieur wensen en -eisen aan tijdens een 1e afspraak. Na dit gesprek bekijken we welk interieur pakket bij je past en bespreken we de kosten (vooraf kunnen we ook telefonisch de kosten van het adviespakket bespreken) Dan ga ik aan de gang met je interieur in mijn eigen interieuratelier. De 2e afspraak is een persoonlijke presentatie met stalen bij je thuis of in mijn atelier.

Ik geef een eerlijk advies (waar je verder mee kunt), denk mee tot in de kleinste details en draag praktische woonoplossingen aan waardoor je geen miskopen hebt, geld bespaard en je hebt gelijk een persoonlijke begeleiding.

Wil je meer informatie en de kosten weten van de INTERIEURADVIES PAKKETTEN?  vul dan onderstaand formulier in.