TOTAALCONCEPT

Aartienne Interieur is uniek in haar opzet: een mix aan diensten in combinatie met een fysiek interieuratelier. Dus niet alleen maar dat staaltje pure ambacht als binnenhuisarchitect of dat persoonlijke kleuradvies aan huis of de realisatie van het interieurontwerp. Het is juist ‘en en’: alle componenten ijzersterk samen tot een volledig totaalconcept. Van het verlichtingsplan tot realisatie en de styling – tot in de details – van je woning.

Je gaat heerlijk op vakantie en wij nemen het over. Wat ’n heerlijk vooruitzicht …

Stelt u zich eens voor; je gaat van een welverdiende vakantie genieten. Ondertussen zorgt het team van Aartienne Interieur dat uw huis ‘wordt gedaan’: de nieuwe vloer, de uitvoering van het verlichtingsplan, de levering van de gekozen meubels, de sfeervolle accessoires, het ophangen van de jaloezieën, het behang, het nieuwe bed met bedlinnen; álles nemen wij u uit handen. Wij dragen zorg voor de hele uitvoering en begeleiding. Dat is pas echt ontzorgen! Alles op basis van uw persoonlijke wensen, smaak en budget. En tot slot; wij doen alles in eigen beheer. Wel zo vertrouwd en ideaal.

Totaalconcept op ’n rijtje:

– Interieurontwerp en advies
– Realisatie & styling
– Verkoop van op maat gemaakte meubels, bedden, vloeren, gordijnen, behang, woonaccessoires, lampen, kasten, kussens en nog veel meer!